Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oppenheim írja át a Houdini akció-kalandfilm forgatókönyvét

2011.02.19. 12:56 koimbra 1 komment

Két évvel ezelőtt jelentették be, hogy megfilmesítik William Kalush regényét, a The Secret Life of Houdini könyvet. A tervek szerint egy akció-kalandfilm ebegett a fejesek szeme előtt nem egy életrajzi filmet, hanem egy Indiana Jones/Sherlock Holmes-szerű produkciót akartak összehozni. Jeff Nathansont, a Kapj el, ha tudsz (Catch Me If You Can) íróját állították rá a forgatókönyvre és a rendezést is rábízták. Ám Nathanson már nem tartózkodik a fedélzeten,   éppen ezért most Noah Oppenheimet kérték fel arra, hogy dolgozza át alaposan a szkriptet.

Houdini nem csak szemfényvesztő lesz a filmben, hanem brit kém, akit arra kértek, hogy férkőzzön be II. Miklós cár belső köreibe és legyen az orosz uralkodó tanácsadója.

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722672482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.02.19. 17:47:30

és mellesleg pókember is lehetne a szerencsétlen, ha már nem ragaszkodnak az élete valós történéseihez
süti beállítások módosítása