Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carrell kutyákat tanít beszélni

2011.02.23. 16:52 koimbra 1 komment

Steve Carrellt inkább komikusként ismerjük, de most bevállalt egy drámai szerepet. A Dogs of Babel Carolyn Parkhurst regényéből készül, a forgatókönyvet a Kedves John (Dear John) írója, Jamie Linden veti papírra. Carrell Paul Iverson nyelvészprofesszort játssza, aki felesége élettelen testére lel az udvarukban. A rendőrség szakvéleménye szerint baleset történt, de Iverson teljesen biztos benne, hogy szeretett nejét megölték. Szemtanú sajnos nincs. Illetve mégis, néhány eb látta az eseményt, de őket hogy lehetne szóra bírni? A prof elhatározásra jut, beveti minden tehetségét és tudását azért, hogy a kutyákat megtanítsa beszélni.

A színésznek voltak drámai beütésű szerepei, a Dan és a szerelemben (Dan in Real Life) és a A Család Kicsi Kincsében (Little Miss Sunshine) játszott némileg komolyabb, mégis valamennyire vicces szerepei. A Dogs of Babelből elvileg teljesen hiányozni fog humor, meglátjuk, hogy így miképp boldogul.

 

Címkék: miújság könyvből film drámahír dogs of babel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12685169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.02.23. 19:06:45

Jim Carrey is egészen jól elboldogult drámai szerepben, pedig a feje alapján nem gondoltam volna
süti beállítások módosítása