Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szextúra írói rendezik az I Hate You Dad vígjátékot

2011.03.05. 13:44 koimbra Szólj hozzá!

Sean Anders és John Morris vígjátékban utaznak, eddig ebben a műfajban alkották. Az úriemberek tollából származik a Szextúra (Sex Drive) és a Hot Tub Time Machine vígjáték, és megadatott számukra a lehetőség, hogy egy újabb komédiában működjenek közre. Ezúttal rendezőként veszik ki a részüket a produkcióból, rájuk hárul a feladat, hogy az I Hate You Dad-et levezényeljék. A főszereplő Andy Samberg és Adam Sandler lesz, utóbbi úgy tűnik, hogy végre képes volt elszakadni némi időre Dennis Dugantól, aki több filmjének volt a rendezője.

A forgatókönyvet David Case vetette papírra, de erre ráfért némi csiszolgatás, ezért David Wain és Ken Marino, a Példátlan példaképek (Role Models) írói vették kezelésbe a sztorit. A középpontban egy apa fog állni, aki fiához költözik és szinte azonnal viszályba keveredik menyasszonyával.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652712626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása