Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Big Bang poszter

2011.03.21. 22:00 koimbra 4 komment

A The Big Bang poszter első ránézésre olyan, mintha egy réges régi filmről lenne szó. Ez is volt az alkotók szándéka, hiszen a 40-es, 50-es évek krimijei lebegett a szemük előtt, mikor összehozták a produkciót. Antonio Banderas egy los angeles-i magánzsarut játszik, akit egy orosz bokszoló bérel fel arra, hogy találja meg eltűnt barátnőjét és a vele együtt nyoma veszett a potom 30 millió dollár érő gyémántoknak is. A nyomok - azaz a holttestek - az új-mexikói sivatagba vezetnek. Mire ide eljut a főhős a gyanúsítottak listájára több nevet is felfirkantott. Hamarosan rádöbben, hogy ami egy egyszerű kis nyomozásnak indult az valójában sokkal nagyobb horderejű ügy, aminek akár az is lehet a vége, hogy a világ összeomolhat. A The Big Bang-et Tony Krantz fogja rendezni, aki eddig sorozatok és videófilmek producereként tevékenykedett, ez lesz az első mozifilmje (ha ugyan eljut odáig a produkció).

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722760586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.03.21. 22:16:37

Nekem felkeltette az érdeklődésemet, jó kis régivágású film kerekedhet ebből a sztoriból, de sajna ugyanilyen könnyű elrontani is.... :(

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.22. 02:41:48

Azért kíváncsi vagyok milyen amikor Banderas csak úgy néz. Nem csábító és nem is fenyegető fejet vág, csak úgy simán néz ki a fejéből, mint egy halandó ember.:)
Szerintem még nem láttam ilyen képet róla.

genghis 2011.03.22. 08:14:44

sracok ez a film nem keszul hanem az ev elejen ki is jott az usaban.
nemcsak a poszter a film hangulata is a regi tipusu maganszimatos noirokra emlekeztet, baromi jo karakterekkel, zsenialis tortenet vezetessel es kituno sztorival-imadtam!
banderas akcentusa es parbeszedei a "ruszki" boxoloval lehengerloek:)

Mese92 2011.03.22. 10:21:02

William Fichtner miatt megnézem ígyis-úgyis :) Hasonló karaktere van minden alkalommal, de azt nagyon jól játssza!

@kevlar: Tényleg más. Fura.
süti beállítások módosítása