Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Samberg és Jones a Celeste and Jesse Forever dramedyben

2011.03.23. 17:10 koimbra Szólj hozzá!

Andy Samberg és Rashida Jones szerződött le a Celeste and Jesse Forever romantikus dramedy főszerepére. Jones egyébként is közelebbi kapcsolatot ápol a produkcióval, hiszen a forgatókönyvet is maga írta Will McCormack-kel, akinek ez volt az első ilyen melója. A történet egy házaspárra koncentrál, akiknek küszöbön a válásuk, de egyáltalán nincsenek rosszban és megbeszélik, hogy a szakítás után is jó barátok maradnak. Ez így elsőre nem túl sok, talán majd később többet árulnak el róla. A filmet Lee Toland Krieger fogja rendezni, ő legutóbb a The Vicious Kind dramedyt készítette. Samberg azt mondta, hogy Judd Apatow-szerű filmet szeretnének megvalósítani.

Samberg és Jones felbukkantak a Spancserekben (I Love You, Man), de nem volt közös jelenetük. Játszottak a Friends With Benefitsben is, de itt sem találkoztak egymással. De majd most...

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72765487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása