Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.03.30. 18:09 koimbra 4 komment

Natalie Portman popsija igazi

            Napokig kétségek között hányódtak a rajongók, miután elterjedt a pletyka, hogy a Király! című akcióvígjáték fürdőzős jelenetében nem is Natalie Portman domborít egy szál tangában. Ugyanis kiszivárgott, hogy a film vetkőzős jeleneteiben egy úgynevezett popsidublőz, az ír Caroline Davis helyettesítette a szemérmes színésznőt. A rajongók azonban fáradságot nem kímélve kockáról kockára többször is újranézték a Király! előzetesét, és megállapították, hogy bizony Natalie tangás popsija látható a felvételen, trükközésről szó sincs. A film rendezője, David Gordon Green is sietett nyilatkozni, amivel minden kétséget eloszlatott. Elmondta, hogy Natalie nagyon szívesen vállalta a tangás jelenetet, a dublőzre pedig csak akkor volt szükség, amikor a színésznő karaktere fejest ugrik a tóba, ez a mutatvány ugyanis képzett kaszkadőrt igényelt.


           (Your Highness – hazai bemutató: 2011. július)

Spielberg szerelmeslevelet kapott

            Vicces, bumfordi űrlény keveredik izgalmas kalandokba az emberek között; ismerős történet? Ha igen, az nem véletlen, mert a Paul című sci-fi vígjáték alkotói többek között Steven Spielberg E.T.-je előtt is tisztelegnek, persze a maguk módján. – Ez a film tulajdonképpen szerelmeslevél Spielbergnek, annyit utalunk a filmjeire – mondja Simon Pegg, a Paul egyik főszereplője. – Persze a mi űrlényünkről kiderül, hogy nem olyan aranyos, mint E.T., nagyon is ravasz, néha cinikus és kissé vérszomjas teremtés, aki rengeteg bajt hoz a két ufórajongóra, aki megtalálja. A Paulban egyébként számtalan egyéb utalást is elrejtettünk, megidézzük szinte az összes híres fantasztikus filmet, így George Lucas biztosan nem lesz féltékeny Spielbergre, hiszen az ő életművéből is bőven szemezgettünk.

            (Paul – hazai bemutató: 2011. április 21.)

A Star Trek sztárja az új Jack Ryan


            A csillagokba repítette Chris Pine-t a legutóbbi, hatalmas sikert aratott Star Trek-film, ezért a Paramount stúdió eldöntötte, hogy ő lesz az új Jack Ryan. Tom Clancy, a kémregények királya kedvenc hősét eddig Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre), Harrison Ford (Férfias játékok, Végveszélyben) és Ben Affleck (A rettegés arénája) alakította. Pine természetesen a fiatal Jack Ryant játssza majd, ezért a történet nyilván a hidegháborús időkben játszódik, erre utal a projekt munkacíme is: Moscow. Annyit lehet tudni a sztoriról, hogy egy helikopterbalesettel kezdődik, amelyben Ryan az egyedüli túlélő. Arra azonban még várnunk kell, hogy Pine helyre tegye az oroszokat, mert a Star Trek XII előbb fog elkészülni.

            (Star Trek XII – várható hazai bemutató: 2012. augusztus)

Mindenki frászt kapott a Super 8 elővetítésén

            A Paramount megtartotta újabb elővetítését, ahol a filmszakma képviselői bepillantást nyerhettek abba, a stúdió milyen produkciókkal jelentkezik az év hátralévő részében. Nagy várakozás előzte meg a Super 8 című idegenlényes film ízelítőjét, amelynek rendezője J. J. Abrams (Star Trek XI), producere pedig Steven Spielberg. A produkcióból összesen 20 percet tekinthettek meg a jelenlévők, s a néhány jelenet nagy hatást tett rájuk, bár Abrams figyelmeztette őket, hogy a számítógépes munkálatok még nem fejeződtek be. A legnagyobb tetszést az a szekvencia aratta, amelyben egy rendőr tankol a benzinkútnál, és egy titokzatos valami megtámadja. – Tulajdonképpen alig lehetett látni valamit pontosan, de a jelenet rém ijesztő volt, aztán a végén a szörny is megjelent egy pillanatra, amint elragadja a pénztárost – számolt be élményeiről az egyik jelenlévő, Edward Douglas.

            A Super 8 története, akárcsak egy régi jó Spielberg-filmé, a hetvenes években játszódik egy tipikus amerikai kisvárosban. Hat kamaszgyerek zombifilmet akar forgatni az erdőben egy Super 8-as kamerával. Véletlenül egy vonatszerencsétlenség szemtanúi lesznek – és a szerelvényből kimászik valami, ami semmilyen földi lényre nem hasonlít.

            (Super 8 – hazai bemutató: 2011. június 16.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802785799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2011.03.30. 19:03:57

Ki nem szarja le, hohy Portman kisasszoy valaga ven-e a filmben? :D

Reset Elek 2011.03.31. 09:19:11

@Cucuminator: Engem azért rohadtul érdekelne "Portman kisasszony valaga" :)

Cucuminator 2011.03.31. 11:18:20

@Reset Elek: Engem is érdekel, de szerintem lényegtelen, hogy pont azövé vane a filmben :)

Mese92 2011.03.31. 11:52:53

Szerintem tök mindegy kinek az alfele van benne. A rajongók meg kétségek között vergődtek. Halálra röhögöm magam :D
süti beállítások módosítása