Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hutcherson és Hemsworth Az éhezők viadalában

2011.04.04. 20:14 koimbra Szólj hozzá!

Általában a férfi főszerep szokott gyorsabban elkelni, ám Az éhezők viadala esetében másképp volt, de nem is csoda, hiszen rengeteg név került szóba. Korábban már kiderült, hogy Gary Ross rendezheti a népszerű regény filmverzióját, majd Jennifer Lawrence-t választották ki Katniss Everdeen megformálására. Végül Josh Hutchersont szerződtették le Peeta Mellark szerepére, Liam Hemsworth pedig Gale Hawthorne lesz.

A könyv tartalma: Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal... (libri)

Címkék: miújság könyvből film hunger games

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942799888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása