Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner Harry Potter után Oscar Pillt hozza el a vásznakra

2011.04.06. 11:40 koimbra 6 komment

A Warner stúdió szerezte meg Eli Anderson francia író fiataloknak szóló fantasy regénysorozatának a megfilmesítési jogait. David Heyman produceri felügyelete alatt formálódik a projekt, aki hasonló minőségben vette ki a részét a Harry Potter franchise-ból. A varázslótanonc kalandjai idén véget érnek, dagadhat a fejesek keble, hiszen más stúdiók hiába erőlködtek, eleddig, nem sikerül hasonló sikeres fantasy franchise-t kiizzadni. Viszont valamivel jó lenne pótolni a Potter filmeket, a The Adventures of Oscar Pill-ben látták meg a lehetőséget.

Anderson ötrészes regénysorozata egy tini srácot, Oscar Pillt állítja a cselekmény középpontjába, aki teljesen normális életet élt, míg egy szép nap rájön arra, hogy képes más élőlények és emberek testébe belépni és a Médiciusok rendjének az egyik tagja. Az öt könyv öt világot mutat be, Pillnek mindegyikben győzedelmeskednie kell a Pathologusok felett. Minden egyes világban meg kell szeretnie egy trófeát, hogy továbbléphessen a következő helyre. Édesapja is a Médiciusokhoz tartozott, aki azonban rejtélyes körülmények között elhunyt. Hősünk  lassan, de biztosan közelebb kerül az eset megoldásához.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852804242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.04.06. 11:54:39

Kíváncsi leszek, mikor veszik meg a Sailor Moon megfilmesítési jogait. >; Đ

karbalán 2011.04.06. 15:08:30

Megeszem a kalapom, ha ebből nagy siker lesz...

Shyllard 2011.04.06. 16:21:21

Már' bocs, de ez egy szar. Olvastam már pár gyerekfantasy-t, de ezer igényesebb darab van, mint ez. Méghogy kitöltik vele a HP-után hagyott űrt?! Ugyan már, azon egy egész generáció nevelkedett fel...

Mese92 2011.04.06. 17:46:08

Inkább a Balszerencse áradását folytatnák. Azt imádtam olvasni és az alapötlet is jó, a film is egyedi hangulatot tudott teremteni.

Shyllard 2011.04.06. 20:18:22

@Mese92: Az tényleg megérne egy folytatást, Emily Browning neve mostanában úgyis hangzatos lesz (sztem a Sucker Punch bukása ellenére be fog futni) és Carrey-nek sem ártana egy sikeres film....

emilz · http://skypesuli.hu 2011.04.06. 21:50:13

érdekes sztori, de a harry potter pótolhatatlan, mmint a regény, a megfilmesített verzió elég gyenge :)
süti beállítások módosítása