Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vanilla Ice Adam Sandler filmjében

2011.04.06. 10:37 koimbra 1 komment

Vanilla Ice az Ice Ice Baby számmal robbant be a köztudatba, illetve a zenei listák élére, hogy aztán gyorsan feledésbe merüljön. Az egyslágeres rapper leszerződött az I Hate You Dad vígjátékba, ahol Adam Sandler komáját játszhatja el. Leighton Meestert is megnyerték a filmhez, a hölgy Sandler menyét formálja meg. James Caan pedig Meester apját alakítja, aki mindig kimondja, amit gondol.

Andy Samberg lesz a főszereplő, aki éppen házasodni készül, de megjelenik apja (Sandler), beköltözik hozzá és felforgatja az életét. A helyzetnek nem örül Samberg menyasszonya, így többször is heves viták alakulnak ki a házban. Sean Anders és John Morris, a Szextúra (Sex Drive) írói rendezhetik a produkciót.

 

Címkék: miújság i hate you dad

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592804081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2011.04.06. 19:49:14

sőt még volt filmje is az Ice baby c. rettenet. és lemezboltost játszott az uj fiú c. jó kis filmben. mit keres egy adam sendlel filmben ? vagy bedobak egy kalapba sok elfeledett celeb nevet (akiknek még tudják eseteg a tel számát) és húztak eggyet ? :D másképp nem tom elképzelni
süti beállítások módosítása