Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kramer helyett Hillt akarják a Headshot élére

2011.04.07. 10:43 koimbra 2 komment

Wayne Kramer rendezte volna a Headshot filmet, amelyben Sylvester Stallone játszaná a főszereplőt, azonban a direktornak és a színésznek más elképzelései voltak és mivel nem tudtak zöld ágra vergődni Kramert kirúgták.

"Mr. Kramert azért szerződtettük le, hogy egy sötét komédiát rendezzen, azonban az elképzelése sokkal komorabb és erősen erőszakos volt, mint ahogyan arról eredetileg szó volt. Úgy döntöttünk, hogy jobb lesz mindenkinek, ha továbblépünk, ezért a producerek a hét elején megváltak Mr. Kramertől." - Stallone hozzátette, hogy nem volt semmi veszekedés vagy összezördülés a döntés miatt. Headshot nem kerül fiókba és máris tárgyalóasztalhoz ültek Walter Hill-lel, a 48 óra rendezőjével és reméli, hogy a legendás rendezőt meg tudják nyerni a filmhez.

A tervek szerint még nyár előtt szeretnének hozzálátni a forgatáshoz. Stallone egy egy gengsztert játszik, aki szövetségre lép egy new york-i nyomozóval egy ügyben, amelynek szálai egészen Washingtonba vezetnek. Az alvilági figurát és a rend őrét két gyilkosság hozza össze és minden lehetséges eszközt bevetnek, hogy lebuktassák a nagykutyákat.

Címkék: miújság headshot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522806696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2011.04.08. 11:37:02

már megörültem, hogy Terence Hillt :)
mindegy, Stallone miatt várós ez is!
süti beállítások módosítása