Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 28 héttel később rendezője készítheti A holló remake-et

2011.04.08. 16:35 koimbra 7 komment

Stephen Norrington dolgozott A holló (The Crow) remake-en, ám a Penge rendezője egy idő után elhagyta a projektet. A Relativity hónapokon keresztül kereste az utánpótlást és végül megtalálta a megfelelő embert  Juan Carlos Fresnadillo személyében, aki korábban az Intacto és a 28 héttel később (28 Weeks Later) filmeket szállította. Fresnadillo dirigálhatta volna a Bioshock játék moziverzióját, de az Universal úgy döntött, hogy a túl nagy költségvetés miatt mégsem akarja a filmet.

A forgatókönyvön legutóbb még Nick Cave, Az ajánlat (The Proposition) western írója ügyködött. Főszereplő egyelőre nincs, Jason Statham hiába célzott rá, hogy elvállalná, a producerek mégse keresték meg, viszont Mark Wahlberget felhívták, de nem tették közzé, hogy vele hol tartanak a tárgyalások vagy egyáltalán mely színészek neve szerepel a stúdió listáján. Edward Pressman producer korábban elárulta, hogy a hollónak lesz személyisége is, tehát nem csak egy egyszerű madár lesz és többször is látható lesz. Realisztikus és misztikus produkciót akarnak kiadni kezeik közül, majd meglátjuk, hogy miképp sikerült végrehajtani ezt az elképzelést. A történet egy férfit állít a középpontba, akit a holló visszahoz a másvilágról, hogy bosszút állhasson.

Címkék: remake miújság holló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562809964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.04.08. 17:02:36

A cikkben szereplő színészek abszolút nem valóak a szerepre. A 28 héttel később egy elég vacak folytatás lett.
Hát nem tudom, eddig sem tetszett ez a remake ötlet, de ez egyre sz*rabbul hangzik.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.08. 17:36:57

A holló egy pontosan olyan film aminek nem kell remake...
A mai napig nézhető mit is akarnak modernizálni, újra megcsinálni????

L'Angelus 2011.04.08. 18:12:24

A holló nem remake-t érdemelne, hanem reboot-ot.

A remake-ek csak leutánozzák az eredetit, ezért lesznek általában sterilebbek és halványabbak. Nem újraforgatni kell ezt, hanem a legerősebb attribútumait átlényegíteni a mi korunkba. Ha csak újrakészítik A hollót, olyan lesz, mint A fantom 2009-es remake-je, vagy az új Rémálom az Elm utcában.

Vagy neadjisten mint a A Titánok harca.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.08. 18:15:29

@L'Angelus: ez az miért is kéne a mi korunkba átteni??
Semmi nem indokolja szerintem.

zvladij 2011.04.09. 07:12:17

Már eleve rosszul indul a projekt. nem gondolom azt hogy ebben a sztoriban van még valami új. O'barr sem nyújtotta valami hosszúra a képregényt. Viszont amit el tudnék képzelni, az egy animációs sorozat. Persze azt is fel kéne tölteni valami új tartalommal. Nem, nem kell szkifit csinálni belóle.:)

Sanosuke 2011.04.09. 10:45:20

Statham mint holló jeeese :D

mr.roper 2011.04.09. 22:28:47

ez a szegény Norrington nem tér magához a Szövetség óta tartó bukta-kábulatból, Statham-rajongó vagyok, de ez a szerep nem illik hozzá sz.tem:-)
süti beállítások módosítása