Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Abduction előzetes - Lautner akciózik

2011.04.14. 10:26 koimbra 3 komment

Melyik színész járt jobban az Alkonyat franchise-zal? Kristen Stewart és Robert Pattinson inkább a kisebb költségvetésű alkotások térfelén mozog, Taylor Lautner azonban kihasználta a kínálkozó alkalmat és fejest ugrott a közönségsikernek ígérkező projektbe. Első megmozdulása az volt, hogy leszerződött az Abduction akció-thrillerre. A srác akit alakít megtalálja saját régi képet az eltűnt személyek honlapján, ezt követően hirtelen mindenki őt üldözi, a rendőrségtől kezdve a körmányügynökökön át. Barátnője sincs biztonságban, őt is kénytelen magával vinni. Lilly Collins, Phil Collins lánya rohangálhat Lautner mellett, míg a mellékszerepekben Danny Glover, Sigourney Weaver, Alfred Molina, Michael Nyqvist, Maria Bello és Jason Isaacs tűnik fel. A rendezői teendőket John Singleton vállalta be, akitől a Halálos iramban második része és a Négy tesót láthattuk.


 

Címkék: trailer akcióelőzetes abduction

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682825172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.04.14. 14:54:00

Ez nem is hangzik rosszul.

I3eni 2011.04.14. 15:14:51

Nem, tényleg nem rossz!

mr.roper 2011.04.14. 21:18:55

Singleton majdnem összes filmjét láttam, és nagyon jó rendező sz.tem, még talán ebből a Lautner-cápasrác-gyerekből is ki tud facsarni némi színészi játékot.:-))
süti beállítások módosítása