Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Penn, Brolin és Gosling lesznek a Gangster Squad főszereplői

2011.04.22. 11:10 koimbra Szólj hozzá!

A Warner Sean Pennt, Ryan Goslingot és Josh Brolint szeretné megnyerni a Gangstar Squad thrillerhez és jelen pillanatban úgy fest a helyzet, hogy le is fognak szerződni a filmre. A rendezést Ben Affleckre akarták bízni, aki elgondolkodott rajta, majd köszönte szépen és nemet mondott.  Ezt követően Darren Aronofsky ajtaján kopogtattak, majd megkeresték Paul Greengrasst és Francis Lawrencet is. Végül Ruben Fleischer, a Zombieland alkotója kezébe adták a gyeplőt. A produkció Paul Lieberman cikkein alapszik, aki azt írta el, hogy a 40-es években  a los angeles-i zsaruk miképp próbálták elkapni a közismert gengsztert, Micky Cohent és milyen erőfeszítéseket tettek a korrupció és bűnözés felszámolására. A forgatókönyvet Will Beall veti papírra, aki rendőrként tevékenykedett az Angyalok városában. 

Cohen először Chicagoban dolgozott Al Capone oldalán, majd Los Angelesbe költözött, ahol egy-két műveletbe segített be, ezen kívül a piszkos pénzt mosta tisztára, végül adócsalás vádjával sikerült leültetni, 4 évet töltött a szövetségi börtönben. Brolin és Gosling két zsarut fog játszani, míg Penn Cohent kelti életre.

 

Címkék: miújság the gangster squad

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12847074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása