Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lehetséges, hogy Crowe rendezi a 77 krimit

2011.04.26. 19:19 koimbra Szólj hozzá!

Russell Crowe megannyi filmszerep után azt fontolgatja, hogy beáll a kamera mögé. Választása a 77 című krimire esett és még az egyik főszerepet is eljátszaná. A dolog még nincs kőbe vésve, de nagy az esély arra, hogy Crowe-val valósuljon meg a film. A forgatókönyvet James Ellroy, a Szigorúan bizalmas (LA Confidental) írója tette le az asztalra, amelyet most David Matthews dolgoz át.

A történet a 70-es években játszódik és a történések egy los angeles-i zsaru meggyilkolása körül zajlanak. Végül hatalmas tűzharc alakult ki a Symbionese Felszabadítási Hadsereg és a rendőrök között, amelyet még a tévé is közvetített. Az események középpontjában egy zsarupáros áll, egyikük fehér, a másik  fekete.

Címkék: miújság 77

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592857420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása