Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Immortals előzetes

2011.04.27. 10:18 koimbra 5 komment

Még a görög isteneknek is szükségük van egy hősre. A titánok harcában Perszeusz menetelt előre, a Villámtolvajban pedig Percy Jacksonon múlt minden. Az Immortals fantasyben Thészeusz száll szembe a barbár hordákkal. A főhőst a következő Superman, Henry Cavill formálja meg, Hyperion királyt pedig Mickey Rourke kelti életre. Zeusz Luke Evans lesz, Isabel Lucas Athénét alakítja, még Kellan Lutz Poszeidónként tűnik fel, de jelen lesz Freida Pinto, Corey Sevier és Stephen Dorff is. A rendezői teendőket Tarsem Singh, A sejt (The Cell) alkotója látta el és Charley Parlapanides & Vlas Parlapanides forgatókönyve alapján dolgozhatott.

Hyperion azért dúlja fel seregével Görögországot, mert a régóta eltűnt Epirus nyilát keresi. Ezzel legyőzhetetlenné válna és még az isteneket is le tudná gyűrni. Azonban a kegyetlen király elkövet egy nagy hibát, Thészeusz édesanyját is megöli, a görög férfi pedig bosszúért kiált, sereget gyújt és szembeszáll a pusztító légiókkal. Kezében a világ és az emberiség sorsa. Az előzetes nemrég kikerült a netre, azonban elég gyér minőségben, ez már valamivel jobb. A projekt kezdetben War of the Gods címen futott, majd átkeresztelték Dawn of Warra, később Immortals lett belőle. Singh korábban elmondta, hogy a reneszánsz festészeti stílusában egy igazi kőkemény akciófilmet tesz le az asztalra. Úgy legyen.

Címkék: trailer immortals fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792858723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blake007 2011.04.27. 10:29:23

Szerintem ez a trailer igen gyenge. Nagyon"csak DvD-re" filmnek tűnik. :D

Sonda 2011.04.27. 12:01:52

Hát elég fura, de mindenesetre nagyon várom már :)) reméljük eléggé Tarsemes lesz, és akkor gond nem lehet!!

vrango 2011.04.27. 14:06:11

Inkább hajaz a 300-ra, mint Tarsem Singh munkáira, de bizakodjunk! :)
(Persze, nekem a 300-zal sincs bajom:P)

gisss 2011.04.27. 14:49:17

Nagyon úgy tűnik hogy még nincsenek készen azok a fránya effektek. De a hangulattal már most sincs baj.

Shyllard 2011.04.27. 14:51:23

A film várós, Henry Cavill nagy kedvenc a Tudorok óta, nomeg ez a téma is megérdemelne már egy igazi epikus filmet :) De a trailer az szar, csak elvette a kedvemet az egésztől :S
süti beállítások módosítása