Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Sony animációs részlegén dolgoznak az Instant Karmán

2011.04.28. 17:15 koimbra 1 komment

Az Instant Karma élőszereplős/CGI filmet régóta tervezgetik, több, mint egy évtizede kering Hollywoodban. Először a DreamWorks próbált vele kezdeni valamit, majd az Universalhoz került a projekt, ezt követően a New Line-nál landolt. Itt majdnem lett is valami belőle, a főszereplők hangját többek között Dwayne Johnson, Pierce Brosnan Gene Wilder és Mira Sorvino kölcsönözték volna. Végül a Sony animációs részlegén pihent le a tervezet és úgy tűnik, hogy ők meg is fogják valósítani.

A történet középpontjában egy széftörő áll, aki egy halálközeli élmény után egy légy testében reinkarnálódik Később egyre feljebb jut a táplálkozási láncban, előbb béka, majd mosómedve, később kutya lesz belőle. Rájön, hogy csak lehet ismét ember, ha elnyeri annak a nőnek a szívét, akit szeret és felhagy a bűnözői élettel.

A forgatókönyvet Paul Hernandez, a Szuperhős felsőtagozat (Sky High) írója körmölte le és a rendezést is bevállalta. A producerek Terry Rossio és Ted Elliott lesznek.

 

Címkék: miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332862332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.28. 21:16:30

Sztem ez nagyon jól hangzik :)
süti beállítások módosítása