Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner életrajzi filmet csinál Steve McQueenről

2011.04.29. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

Jeremy Renner megalapította saját produkciós cégét (biztosan nincs elég Hollywoodban), aminek a The Combine nevet adta és az első filmek egyike a legendás színészről, Steve McQueenről szólna. McQueen több klasszikussá vált alkotásban játszott, látható volt A pokoli toronyban, a San Franciscó-i zsaruban, a Pillangóban és A hét mesterlövészben. Háromszor nősült, 1980-ban hunyt el rákban.

A forgatókönyvet James Gray írja Marshall Terrill Portrait of an American Rebel és a The Life and Legend of a Hollywood Icon könyvei alapján. Gray a rendezést is bevállalta, még az is elképzelhető, hogy Joaquin Phoenix-et is a fedélzetre hozza, hiszen előző három filmjében - a Két szeretőben (Two Lovers), Az éjszaka uraiban (We Own the Night) és A bűn állomásaiban (The Yard) is benne volt. McQueent maga Renner fogja játszani,

és a rendezői teendőket is ellátja, Renner fogja játszani a főszerepet, egyelőre el van halmozva munkákkal, így nem tudni, hogy mikor látnak hozzá a forgatáshoz.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142864184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása