Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gyűlnek a színészek Thornton és Longoria mellé a Baytown Disco vígjátékba

2011.04.30. 15:57 koimbra Szólj hozzá!

Daniel Cudmore, Travis Fimmel, Andrew Braugher szerződött le Billy Bob Thornton és Evan Longoria mellé a The Baytown Disco vígjátékba. Rajtuk kívül még Serinda Swan, Clayne Crawford, Thomas Sangster és Meagan Good található a szereplőgárdában.

Három paraszt fivért ismerhetünk meg a filmben, aki segítenek egy nőnek visszaszerezni a fiát a látszólag bunkónak tűnő férjétől. Az Oodie tesókat Fimmel, Cudmore és Crawford játsszák. Griffin Hood írta a forgatókönyvet még 2009-ben és csak dicséretet kapott írása. A rendezői poszton Barry Battles fog dolgozni, május 2-án hozzá is láthat a forgatáshoz. Battles eddig csak egy művet dirigált, még 2007-ben tette le az asztalra Mr. Extion rövidfilmet, ebben Hood is játszott, illetve a szkripthez is köze volt.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952867023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása