Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Refn hamarosan hozzálát az Only God Forgives-hez

2011.05.02. 18:12 koimbra Szólj hozzá!

Nicolas Winding Refn egy ideje már szeretné megvalósítani az Only God Forgives címre keresztelt művét, de aztán közbejött a Drive akciófilm. Ezt már befejezte és a Logan futása remake forgatása még nem mostanában veszi kezdetét, így egyelőre úgy tűnik, hogy hamarosan hozzá tud ehhez látni.

Luke Evans és Kristin Scott-Thomas játsszák a főbb szerepeket, a történet egy thai rendőrhadnagyra fókuszál, akinek nagyon begyében van már egy bűnöző és természetesen a másik fél sem szívleli a fakabátot. Kettejük nézeteltérésének rendezésére kiváló alkalmat nyújt egy thai bokszmeccs, ahol a szorító két sarkában ők állhatnak. Nem tudni, hogy a két színész kit fog játszani, a Playlist találgatása szerint Evans lesz a gengszter.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102872210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása