Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Faris játszik Cohen mellett a Dictatorban

2011.05.03. 13:37 koimbra 2 komment

Anna Faris játszhat Sacha Baron Cohen és Ben Kingsley mellett a The Dictator vígjátékban. Tavaly igen nagy felhajtás volt a projekt körül, négy stúdió is meg akarta szerezni, majd a Paramountnál landolt a lehetőség, ahol Cohent 20 millióval dobták meg, amivel el is ment az 58 milliós költségvetés döntő része. Larry Charles dirigálhatja a produkció, aki elég jó viszonyban van a főszereplővel, együtt hozták tető alá a Boratot és a Brünot.

Cohen lesz a címszereplő, a kegyetlen diktátor, aki azért utazik az Államokba, hogy találkozotton az ENSZ képviselőivel és itt szeretne rátalálni egy olyan emberre, aki pont úgy néz ki, mint saját maga és a dublőre lehetne. A diktátor később megismerkedik egy bio élelmiszerbolt tulajával (Faris játszhatja), így előtör a romantikus énje is. Állítólag Száddám Husszein egyik regénye, a Zabibah and the King ihlette meg a forgatókönyvírókat. 

Címkék: miújság the dictator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162874396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.05.04. 04:18:05

"Állítólag Száddám Husszein egyik regénye, a Zabibah and the King ihlette meg a forgatókönyvírókat."az komoly, remélem azért megvásárolták az amcsik a jogokat Hussein jogutódjától....XD amúgy bírom Cohen-t meg a humorát, várós film.

vrango 2011.05.04. 09:17:03

Ja, én is kíváncsian várom! :)
süti beállítások módosítása