Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackmant akarják a Fantasztikus utazás remake-jébe

2011.05.04. 12:43 koimbra Szólj hozzá!

James Cameron és Paul Greengrass is elgondolkodott azon, hogy levezényeli a Fantasztikus utazás remake-jét, végül Shawn Levy kezébe került a gyeplő, míg Cameron a produceri térfélre fáradt át. Levy legutóbb a Vasököl (Real Steel) produkciót készítette el, a forgatáson eléggé összebarátkozott Hugh Jacmannel, meg is beszélték, hogy fognak még együtt dolgozni. Az új Fantasztikus utazásba Jackmant szeretnék megnyerni, bár egyelőre még nem kezdődtek meg a tárgyalások. Az egész nagyban függ attól, hogy mi lesz a Wolverine folytatásával.

Az eredeti alkotásban egy csapat tudós sikeresen lekicsinyít egy mini tengeralattjárót, majd azt beküldik egy sérült ember véráramába, mivel csak így tudják megsemmisíteni az illető életét veszélyeztető vérrögöt.

Címkék: remake miújság fantasztikus utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962876893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása