Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Diaz és a bizonyos 9 hónap

2011.05.06. 14:03 koimbra 5 komment

A Deadline oldal úgy tudja, hogy Cameron Diaz fogja játszani Az a 9 hónap (What to Expect When You're Expecting) 14,5 millió példányban elkelt könyv mozis változatának a főszerepét. Heidi Murkuff bestelleréből Kirk Jones, a Mindenki megvan (Everbody's Fine) rendezője készítheti a filmet, a forgatókönyvet Heather Hach és Shauna Cross vetették papírra. Előbbi a Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday), utóbbi pedig Hajrá Bliss! (Whip Ip) szkriptjét körmölte le.

A könyv tartalma: Minden terhesség más, mint a többi, és alig foglalható szabályokba, hogy mi vár a várandósra. Annyi biztos: lelkiismeretes terhesgondozással, egészséges étkezési szokások, életmód kialakításával jelentősen befolyásolhatja mindazt, ami a terhesség és a szülés során történik. A mai anyáknak sokkal jobbak az esélyeik rá, hogy egészséges gyermeket szülnek, mint a történelem során valaha is. Reméljük, hogy ez a könyv minden kérdésére választ ad, oldja a szorongásokat, hozzásegít ki-ki nyugodtabb éjszakai álmához. Aki tudja, mire várhat, azt kevesebb csalódás és több öröm fogja érni. Amikor e könyvet írtuk, arra törekedtünk, hogy egyetlen kérdést se hagyjunk megválaszolatlanul. Nemcsak saját személyes tapasztalatainkra támaszkodtunk, hanem a több száz, gyermeket váró szülőére is, akikkel kapcsolatba kerültünk és akiket megkérdeztünk. Reméljük, hogy minden kismama, minden leendő apa haszonnal forgatja majd munkánkat. Jó terhességet, könnyű szülést, szép, egészséges gyermeket kívánunk! (libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332882234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.05.06. 17:11:28

jééééézus...miez?

nem vmi másik könyvleírást kopiztál be?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.06. 17:36:07

@suo tempore: Rákerestem, nálunk ezen a címen jelent meg a könyv és a libri oldaláról bemásoltam a tartalmat. Ebből hogy lehet filmet készíteni?

suo tempore 2011.05.06. 17:50:09

pont ezt nem értettem én sem

jó kis romkom lesz, ahogy vérvételekre meg ultahangokra jár, a végén meg 10 percenként pisilni :DDD

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.06. 18:00:18

@suo tempore: ugyan, szerinted nem írnak bele egy férfit, akivel szépen tudnak nézni egymásra, olykor pedig összezördülnek? Dehogynem.

COLT 2011.05.06. 19:47:24

Úgy látszik tényleg minden szart a nyakunkba sóznak. Pedig én bírom Diazt:) de ez akkor is pocsék lesz.
süti beállítások módosítása