Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pacino ismét gengszterfilmben

2011.05.10. 18:39 koimbra 3 komment

Korábban már beszámoltam róla, hogy film készül a híres-nevezetes Gotti maffiacsaládról, akik a film elkészítése során tanácsaikkal segítik a produkciót. Ez talán annyit jelent, hogy ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnék, akkor marcona gépfegyveresek fognak felsorakozni a forgatáson. Nick Cassavetes elég gyorsan lelépett, így a helyére Barry Levinson került, a szkriptet pedig James Toback pofozza ki, az úriember mellesleg a Levinson 1991-es alkotását, a Bugsyt vetette papírra.

John Travoltára lassan ráférne egy újabb visszatérés, talán ebben a produkcióban látja a lehetőséget, hiszen feleségét és lányát is benyomta a filmbe. Travolta az idősebb Gottit formálja meg, feleségét természetesen neje, Kelly Preson kelti életre, míg lányukat a saját csemetéjük, Ella Bleu Travolta játssza. Joe Pesci számára ismerős közeg ez a műfaj, ő Angelo Ruggiero bőrébe bújik, aki Gottiék "asszisztense" volt és még Lindsay Lohan is fel fog bukkanni Gotti Jr. házastársaként. Külön öröm, hogy Al Pacino is igent mondott a készítőknek, Neil Dellacrocét, a Gambino család alvezérét testesítheti meg a színészlegenda.

Címkék: miújság gotti

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr992893725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.05.10. 22:16:20

Nick Cassavetes jól tette, hogy otthagyta a produkciót, nem neki való ez a műfaj...
süti beállítások módosítása