Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ratner 39 kulcsa

2011.05.10. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

2008-ban még Steven Spielberg szemezett a The 39 Clues családi kalandfilmmel, ám aztán másfelé tekintett el. Jelenleg Brett Ratner próbálkozhat összehozni a produkciót. Jeff Nathanson, a Kapj el, ha tudsz (Catch Me If You Can) írójának a tollából származik a szkript.

A film alapjául szolgáló  könyvsorozat első darabját 2008 szeptemberében adták ki, a széria 11. részét idén áprilisban jelent meg. A kiadó célja az volt, hogy a Harry Potter után keletkezett űrt betöltse, ez úgy tűnik sikerült is, mivel a második széria első regénye is hamarosan megvásárolható lesz. A könyvek boltokba kerülésével egy időben online játékokat is készítettek és ehhez kapcsolódó kártyákat is lehet gyűjteni. Az olvasók ráadásul ösztönözve is vannak a kártyák megszerzésére, mivel ezek segítségével akár 10.000 dollár díjat is kaphatnak.

A történet szerint Grace nagymama elhalálozik, összegyűlik a Cahill család, akik nem mindennapi döntés előtt állnak. Az örökség egy millió dollár vagy elfogadják ezt vagy kincsvadászatra indulnak. A 11 éves Dant és a 14 éves Amyt követhetjük nyomon, akik más Cahill csapatok előtt szeretnék megtalálni a 39 kulcsot.

Címkék: miújság könyvből film 39 clues

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472892530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása