Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pettyfer és Goode az Overdrive akciófilmben

2011.05.13. 12:17 koimbra 4 komment

Pierre Morel legutóbb a Dűne (Dune) filmet próbálta összehozni, kevés sikerrel, mindenesetre az Overdrive akció-thriller megvalósulására nagyobb az esély, ám ezúttal csak producer lesz. Alex Pettyfer és Matthew Goode gyorsulhat és lövöldözhet a 30 millió dolláros alkotásban, aminek elvileg egy-két hónapon belül indul a forgatása és valamikor 2012 nyarán kerülne a mozikba a kész mű.

A középpontban egy jóképű, merész és vállalkozó szellemű testvérpár áll, akik nagy értékű autók eltulajdonítására specializálták magukat. Túl jók a szakmában, ezért Dél-Franciaországban utaznak, ahol új kihívásokat keresnek, itt aztán emelkedhet az adrenalin szintjük, mivel a helyi maffiafőnöknek abszolút nem szimpatikusak.

"Az Overdrive egy okosan megírt akciósztori nagy adag humorral, amiben a Holtpont és a Másnaposok elemei is megtalálhatóak" - mondta Gregorie Melin.

"Régóta szeretném magam kipróbálni producerként és kerestem is a megfelelő alkalmat erre. Amikor elolvastam Derek és Michael forgatókönyvét rögtön tudtam, hogy helyben vagyok, ebben az évek alatt megszerzett tapasztalataim könnyedén tudom kamatoztatni." - örvendezett Morel.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862900458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.05.13. 19:24:50

ez a PettyFer ezen a képen mint a fiatal Stohl András :D:D

mr.roper 2011.05.14. 00:16:04

Derek és Michael azok akik a Wanted-et meg a Halálos Iramban 2-őt írták?

mr.roper 2011.05.14. 20:33:23

@koimbra: akkor ez a film meg jo is lehet:-)
süti beállítások módosítása