Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Véres játék remake

2011.05.17. 17:53 koimbra 7 komment

Jean-Claude Van Damme karrierje a Véres játékkal (Bloodsport) került a gyorsítósávba, a film után a belga évekig az akció műfajának meghatározó egyénisége lett. Robert Mark Kamen, az Erabolva (Taken) és A szállító (Transporter) írója tette le az asztalra a forgatókönyvet. Már rendezőt is kerítettek a projekt élére, Phillip Noyce, a Salt ügynök (Salt) készítője vezényelheti le az új verziót.

A történet főhőse egy Afganisztánt megjárt amerikai lesz, aki Brazíliába utazik, hogy itt pihenje ki a megpróbáltatásokat. Azonban terve nem válik be, hamarosan maga is belecsöppen egy véres harcművészeti tornába. Egyelőre még nem szerződtettek le egy színészt sem, de az eredeti film rajongói bizonyára izgatottan várják a bejelentést. És ki játssza vajon Bolo Yeung egykori szerepét?

Címkék: remake miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642911643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.05.18. 08:43:49

Ráadásul miért nevezik remake-nek, ha alapvetően más háttérrel rendelkező emberek és más helyszínen fogják egymást véresre verni?

Ilyen erővel a Kelly hősei a Navarone ágyúinak remake-je, mert háborús film... :S

Globetrotter2014 2011.05.18. 08:44:27

Már volt egy pár. Eleve a Mortal Kombat mint játék (bár az igazi ős egy Bruce Lee film), aztán Van Damme nak volt egy Quest nevű filmje (ok, Enter the Dragon megint befigyel). A Véres Sport lényege nem a sztori vagy a Szinészi játék, hanem a küldősportok stílusos és hiteles megjelenítése, a hanguiat, a háttér. Nem várok sokat a filmtől.

Spawn85 2011.05.18. 12:55:13

Szerintem nem kéne...

COLT 2011.05.20. 13:59:34

De tényleg minek ? Szerintem senki nem fogja megnézni, max. dvdn tudnám elképzelni...
süti beállítások módosítása