Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ferrell és Wahlberg gólt lőhetnek egymásnak

2011.05.18. 10:40 koimbra 1 komment

Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser police-ban (The Other Guys) bolondozhatott. Ez volt ugyan az első, de nem az utolsó film, amiben együtt játszhattak, ugyanis a két színész lesz látható a Turkey Bowl vígjátékban. Wahlberg és Ferrell futballrajongókat fognak játszani, akik más-más csapat élén állnak és az éves játékokon is összecsapnak egymással. A meccs alatt elvileg sok humoros szituáció lesz látható, álíltólag sok vicces cameora van kilátás, csak úgy, mint a Ron Burgundy filmben. Alec Baldwin is a fedélzeten van, Wahlberg apját fogja játszani. Nem is csoda, hiszen a forgatókönyv Robert Carlock és Scott Silveri nevéhez, a 30 Rock sorozat íróinak a tollából származik.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892913277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.05.18. 10:46:30

Nem volt egy nagy durr ez a Pancser police, viszont jót lehetett rajta nevetni, nem kellett komolyan venni, és Ferrell oroszlános monológja felejthetetlen!

Úgy tűnik, működött ez a páros. Biztos vagyok benne, hogy a következő közös filmjük is működni fog! :-)
süti beállítások módosítása