Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Graham, Franco és Patel a Cherryben

2011.05.19. 09:40 koimbra Szólj hozzá!

Heather Graham ismerős területre tévedt, egy pornósztárt fog játszani (Boogie Nightsba hasonló karaktert alakított), aki beáll a kamera mögé és inkább rendezőként ténykedik. Felfigyel egy fiatal lányra, aki nemrég költözött San Franciscoba és a felnőttfilmek világában próbálná ki magát. Dev Patel lesz ennek a lánynak a legjobb barátja, egy szép nap arra ébred, hogy beleszeretett. Lili Taylor pedig a hölgyemény alkoholista anyját formálhatja meg, míg James Franco kokainfüggő ügyvédként bukkan fel.

Stephen Elliott regényíró dirigálhatja le a Cherry címre hallgató produkciót, a forgatókönyv Elliot és Lorelei Lee tollából származik a forgatókönyv.  Júniusban látnának hozzá a filmhez. Franco éppen a The Stare munkálatain vesz részt, őt mindenképpen meg kell várni és záros határidőn belül le kell forgatni a művet, mivel a színésznek augusztusban már az Oz the Great and Powerful forgatásán van jelenése.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr762916073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása