Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matt Reeves rendezheti a Dark Endeavort

2011.05.25. 10:20 koimbra 1 komment

Néhány héttel ezelőtt a Summit Entertainment megvette Kenneth Oppel regénysorozatának, a This Dark Endeavor megfilmesítési jogait. Kerestek, kutattak, végül megtalálták a számukra megfelelő forgatókönyvírót Jacob Estes személyében, a rendezői poszt sem üres, Matt Reeves, a Cloverfield alkotója álldogál ezen a térfélen és várja, hogy elkezdődhessen a forgatás.

Victor Frankenstein ikertestvére, Konrad halálos betegségben szenved, ezért a tudós felkeres egy rejtélyes öreg alkimistát, hogy segítsen kikeverni az Élet Elixírjét, ezzel meg tudnák menteni a haldokló férfit. Ki is okoskodják, hogy mi kell a szer elkészítéséhez, Victor útra kel, hogy megszerezze a három fontos hozzávalót. A sztori még a jól ismert Frankenstein történet előtt játszódik.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502930886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása