Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Collette lesz a főszereplője a Mentalnak

2011.05.31. 11:02 koimbra 1 komment

Toni Collette leszerződött a Mental filmre, a produkciót P.J. Hogan, az Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic) rendezője fogja levezényelni. Az ausztrál színésznő és honfitársa korábban már dolgozott együtt,  1994-ben került a mozikba a Muriel esküvője (Muriel's Wedding).

A Mental középpontjában egy család áll, akik felfogadnak egy kissé őrült, de felettébb karizmatikus dadát. Az alkotást Ausztráliában forgatják, Hogan tehát kiszabadult Hollywood bűvköréből (legalábbis egy időre). Ruth Harley, a Screen Australia fejese nem győzte dicsérni a rendezőt és a színésznőt (talán mert hazájukban forgatnak), Hogant egy igen tehetséges filmesnek nevezte, Collette pedig Ausztrália legjobb komikája jelzőt kapta meg és szerinte nagyon szórakoztató művet fognak letenni az asztalra.

Collette hamarosan a Frászkarika remake-ben lesz látható, ebből láthattok alább egy jelenetet.

 

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712945566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.05.31. 17:20:07

Tonit is bírom, ez a film is nézős lesz, bár nem hiszem,h a Muriel színvonalát eléri
süti beállítások módosítása