Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Paramountnál valósul meg a The Mighty képregény filmverziója

2011.06.02. 19:33 koimbra 1 komment

Nem a Warnernél van az összes DC képregény megfilmesítési jog, ugyanis a Paramount fogja vászonra vinni a The Mighty-t, amit Peter J. Tomasi és Keith Champagne kreált meg. Egyelőre még a megfelelő forgatókönyvírót keresik, meg talán át is gondolják, hogy vajon hogyan tudnák beékeli a közelgő szuperhős filmek közé a produkciót.

A képregényben Alpha-One a legerősebb szuperhős, aki egész életében a rosszak ellen harcolt. Gabriel Cole pedig egy zsaru, akit gyerekkorában pont Alpha-One mentett meg és azóta is bálványozza őt. Ám Cole hamarosan rádöbben, hogy az az ember, akire olyan sokáig felnézett mégsem annyira jó, a jóság álarca mögött gonosz terveket szövöget, ami könnyen a Föld pusztulását jelentheti.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132952342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.02. 19:36:10

dc nagyon mozgolódik,mióta a marvelnek bejött a világ. :D
süti beállítások módosítása