Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blackthorn előzetes - Butch Cassidy és Sundance kölyök visszatér

2011.06.02. 21:22 koimbra 3 komment

Na erre senki nem számított. Na jó, mégis, mert már pár éve bejelentették, hogy valami folytatásfélét összehoznak Tom Cruise és John Travolta főszereplésével. A két sztár azonban mégsem vállalta be. No sebaj, helyettük Sam Shepard és Padraic Delaney játszotta el a két legendás figurát. A rendezést Mateo Gil vállalta magára, aki a Belső tenger (Mar adentro) és az Agora forgatókönyvét írta.

A történet néhány évvel az eredeti film vége után veszi fel a fonalat. Cassidy Blackthorn álnéven éldegél egy bolíviai nővel, lovakkal foglalkozik. Azonban kénytelen bevállalni egy utolsó nagy rablást, mivel az az illető, aki a megtakarításaival foglalkozott elvesztette pénzét. Egy helyi bányát szeretne kirabolni, ezt követően pedig Amerikában akar letelepedni.

Eduardo Noriega azt a cowboyt játssza, aki Cassidy pénzét kezelte, Stephen Rea a vasúttársaság megbízottját formálja meg, a feladata szerint le kell vadásznia Cassidy-t. Az előzetes spanyol nyelvű.

Címkék: trailer sequel westernelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142952670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozma1989 2011.06.02. 22:04:53

Persze, nem lőttek őket szarrá az első rész végén, ki hiszi ezt el :D

Szoltik 2011.06.02. 23:27:38

Ez így egy hatalmas baromság...Nem kizárt hogy jó lesz, de könyörgöm! Az alapfilm mítoszához nagyban hozzájárult az igencsak egyértelmű befejezés. Csináltak volna előzményt, ha nagyon muszáj, vagy valami...

gisss 2011.06.03. 09:24:09

Nem hiába nem vállalta Cruise és Travolta.
süti beállítások módosítása