Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emmerichet testhezálló munkával bízzák meg

2011.06.08. 19:23 koimbra 5 komment

Roland Emmerich a pusztítás és a rombolás nagymestere furcsa módon legközelebb az Anonymusszal jelentkezik, amiben nem zúznak le városokat és nem fenyegeti semmilyen veszély a Földet, csak egy középkori thrillerre van kilátás. Ám a rendező ismét azt csinálhatja, amihez nagyon is ért.

Az Universal stúdió két éve szerezte meg az Atari 1979-es játékának, az Asteroidsnak a megfilmesítési jogait. Csöppet érthetetlen lépés volt, hiszen a játék nem is igazán rendelkezett történettel, csak az űrben kellett sziklákat meg ilyesmiket lődözni. A filmes verzióban ilyesmi nem nagyon lesz, ugyanis a sztori a Föld megsemmisülése után játszódik. Az emberek maradéka egy aszteroidán él űrlények társaságában. Az alienek mentették meg őket, ám hamarosan rájönnek, hogy földönkívüliek okozták a bolygó pusztulását. A forgatókönyvet Matt Lopez, a Boszorkány-hegy (The Race to Witch Mountain) írója szállította le.

Címkék: miújság játékból film asteroids

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862968629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2011.06.08. 19:47:10

Hú, jó storynak hangzik.

Shyllard 2011.06.08. 20:16:28

Még jól is kisülhet, de most így a story-t hallva ehhez minek kellett megvenni a játék jogait? :O

icevox 2011.06.08. 21:02:27

@Shyllard: Talán, hogy a játékot ismerők által biztosan legyen egy terjesztői réteg, marketing fogás maximum mást nemtudok elképzelni. Gondolták így nyernek némi hírverést. Valamivel már előrébb vannak mintha egy totál új filmtervet kezdenének reklámozni.

RolloJuve 2011.06.08. 21:02:31

Az Arkanoidból nem lesz mozifilm? :)
süti beállítások módosítása