Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Felkoppintva spin off

2011.06.08. 11:00 koimbra Szólj hozzá!

"Sorozatíróként folyamatosan újabb és újabb epizódokon gondolkodom és mindig újabb 80 részt szeretnék megvalósítani. Ezért is merült fel a Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) után, hogy mihez kezdhetünk Russell Brand karakterével. Ugyanígy törtem fejem Pete és Debbie karakterén." - mondta Judd Apatow, aki arra célozott, hogy a Felkoppintva (Knocked Up) vígjátékban megismert Paul Rudd és Leslie Mann által játszott párost újra elhozza a vásznakra. A This is Forty címre keresztelt spin-offot Apatow dirigálja és 2012 december 21-én kerül a filmszínházakba. Megan Fox, Albert Brooks, Chris O'Dowd, Lena Dunham, Charlyne Yi és Wyatt Russell szerződött le még a produkcióra.

O'Dowd és Dunham annál a lemezkiadónál fog dolgozni, ahol Rudd, Russell egy hokijátékost formál meg, Yi pedig újra eljátszhatja a Felkoppintvában alakított karakterét. Még az is elképzelhető, hogy Seth Rogen és Katherine Heigl is beugrik egy cameora.

 

Címkék: miújság spin off vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912967254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása