Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dale a World War Z-ben

2011.06.11. 12:50 koimbra 5 komment

A World War Z nagy költségvetésű zombis produkciót is elég régen tervezgetik, idén viszont elvileg hozzá tudnak látni a forgatáshoz. Max Brooks regényéből Marc Forster, a Szörnyek keringője (Monster's Ball) és a Quantum csendje (Quantum of Solace) rendezője készíthet filmet. A főszereplő Brad Pitt lesz, aki a zombijárvány után a túlélőkkel készít interjút.

James Badge Dale egy amerikai katonát fog megformálni, aki elsőként jelentette, hogy kitört a járvány, megpróbálta elérni, hogy higgyenek neki. Pitt visszatérhet Magyarországra, ugyanis a forgatás itt fog zajlani. A színész pár hónappal ezelőtt jár erre, akkor feleségét, Angelina Jolie-t látogatta meg, aki szintén itthon vezényelte le első filmjét.

Címkék: miújság könyvből film word war z

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882974982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.06.11. 13:41:50

Csak ez az ország néz ki úgy, mintha itt már végigsöpört volna az apokalipszis :D

nyuszisz 2011.06.11. 17:42:02

@Shyllard: :) nem csak ez, de alkalmas.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.06.11. 19:47:02

A Könyvet múlt héten adta ki magyarul a Libri. Nagyon jó már félig eléovastam. Nem ilyen "túlélők egy házban" hanem igazi suzélesávsznú világot átfogó zombi apoklipszis! Az eddigi legjobb a témában amit olvastam.

"elsőként jelentette, hogy kitört a járvány, megpróbálta elérni, hogy higgyenek neki."

A könyv elején van az interjú ezzel a katonával. A végén még lehet hogy követik a könyvet? Reméllem.

Shyllard 2011.06.11. 20:16:03

@Prof. William: Nem lenne előrehozott érettségim jövhéten most azonnal belekezdenék, de utána asszem rögtön a kezeim közé kaparintom :)

COLT 2011.06.16. 09:32:05

Na végre:D Egyébként a cigányok rendesen lebontották Magyarországot:D Tényleg annyira szakadt lenne hogy csak ilyenekre jó már?:/:S
süti beállítások módosítása