Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gyűlnek a színészek Thornton következő rendezésébe

2011.06.15. 11:25 koimbra 3 komment

John Hurt, Kevin Bacon, Robert Patrick, Ray Stevenson és John Patrick Amedori csatlakozott Robert Duvallhoz, így már elviekben meg is van a Jayne Mansfield's Car szereplőgárdája, amelyet Billy Bob Thornton rendezhet. Thornton legutóbb a The King of Luck dokumentumfilmet rendezte, ezt idén mutatják be, előtte pedig 2001-ben A papa és ők (Daddy and Them) vígjátékot készítette. 1996-ben mutatkozott be rendezőként, a Pengeélen (Sling Blade) drámával egy Oscart is bezsebelt a legjobb forgatókönyv kategóriában.

A történetben egy fickót elhagy a felesége egy angol miatt, akivel Angliába költőzik. Évtizedekkel később, 1969-ben a nő elhalálozik, végső kívánsága az volt, hogy Alabamában temessék el, ahol felnőtt. Így az "új" családja találkozhat az ex-férjjel. 

 

Címkék: miújság jayne mansfields car

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782985634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.06.15. 20:00:26

Bacon, Patrick, Stevenson és Duvall együtt ?

ezt megkell nézni.
süti beállítások módosítása