Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Forma 1-es film készülhet: Lauda vs Hunt

2011.06.22. 12:20 koimbra 3 komment

Paul Greengrass projektjei közé tartozott a Rush film is, ám a Forma 1-es tervezetet már Ron Howard nevével próbálják eladni. Ha idén nem sikerül valamit kezdeni a filmmel, akkor le is mondhatnak róla, hiszen Howard jövő év elején (tavaszán) látna hozzá a Setét toronyhoz, ami jó időre kivonja a forgalomból (kivéve ha a sorozatot és a további filmeket másra bízza).

A Rush a 70-es években játszódna, az  osztrák Niki Lauda és az angol James Hunt rivalizálásáról szólna. A 76-os szezonban Lauda csúnya balesetet szenvedett a pályán, ami után rövid időre kómába esett, ezt a menetet Lauda nyerte.  Az utolsó verseny a Japán Nagydíjjal zárult, ahol az angolnak elég volt a harmadik hely is, hogy megnyerje a világbajnokságot. 1 ponttal ugyan, de elhappolta a tróeiát az osztrák elől. Peter Morgan tollából származik a forgatókönyv, az író vetette papírra a Frost/Nixon szkriptjét is, amiből Howard készített filmet.

Tavaly Steven Spielberg is bejelentette, hogy szeretne életrajzi filmet készíteni James Huntról. Mikor valósulhat meg? A rendező túlságosan elfoglalt mostanában, elképzelhető, hogy nem lesz semmi belőle vagy átpasszolja valaki másnak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173005699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.06.22. 13:26:16

Ha jól megoldják az autóversenyzős jeleneteket, akkor jöhet ez is. Persze a történet is legyen igényes. :)

a8zoli 2011.06.22. 13:29:06

imádom az ilyen régi ótós filmeket és kívánom hogy megoldják és sikeres legyen.
bár várakozással voltam a Bobby Deerfiled c. al pacinos F1 filmmel de mire megszereztem alig volt benne 5p.nyi F1 jelenet a többi szerelmi vergődés volt. :D

Globetrotter2014 2011.06.23. 11:31:12

Szerintem várják ki amíg Schumacher vissazvonul. Az ő karrierjén kereasztül elég jól be lehetne mutatni a F1 fejlődését...
süti beállítások módosítása