Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Super 8-ban megismert Courtney lesz Tom Sawyer

2011.06.24. 15:17 koimbra 2 komment

Mark Twain regényhősei, Tom Sawyer és Huckleberry Finn időről időre felbukkannak a mozikban, esetleg a tévében, de nem lehetne azt állítani, hogy túl gyakran láthatnának őket. Hamarosan azonban ismét a filmszínházakban üdvözölhetjük a két rosszcsontot, a Super 8-ban játszó Joel Courtney formálhatja meg Sawyert. Jo Kastner dolgozik a forgatókönyvön és a rendezői feladatokat is bevállalta, ha minden jól megy augusztusban indul a forgatás Bulgáriában.

Courtney-nak zéró színészi tapasztalata volt, mikor jelentkezett J.J. Abrams űrlényes filmjére, végső soron azért érkezett Los Angelesbe, hogy talán egy-két reklámban talál kap szerepet.

A regényben a srácok falujuktól nem messze kalózosdit játszanak, otthon pedig azt gondolják, hogy meghaltak. A rosszcsontok végignézik saját temetésüket, később tanúi lesznek egy gyilkosságnak és egy kísértetházban próbálnak kincsre akadni.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543011611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2011.06.24. 23:29:23

Sajnos csak a Szövetségben láttam eddig mozgóképen a karaktert, a róla szóló filmeket viszont nem láttam(vagy lehet hogy igen, csak már nem emlékszem rá).
Az újra viszont kíváncsi vagyok. (Ideje lenne a könyvet is kiolvasni :))

game ower 2011.06.25. 19:54:56

Hát a szuper 8 egy rakat szar.Matiné mozinak elmegy.
süti beállítások módosítása