Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a Beach Boys alapítójáról

2011.06.24. 14:27 koimbra Szólj hozzá!

Brian Wilson, a Beach Boys alapítójáról is mozis produkció fog készülni, Bill Pohlad és John Wells szerezték meg a szükséges jogokat. Nem teketóriáztak sokat, Oren Movermant, A harcmező hírnökei (The Messenger) íróját állították rá a forgatókönyvre. Moverman már a végső simításokat végzi a Rampart akció-thrilleren és szeretné megvalósítani a Kurt Cobain életrajzi alkotást. Szóval az író-producer nem csak a Wilson projektnek szenteli teljes figyelmét.

A producerek közleményükben leírták, hogy nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy bemutassák Wilson különleges, egyedi zenéhez való hozzáállását, illetve helyet kap az is, hogy mentálisan egyre labilisabbá vált, mindeközben felesége, Melissa mindvégig támogatta és mellette állt.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273011453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása