Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Texas Chainsaw Massacre 3D sztorija

2011.06.28. 14:18 koimbra 6 komment

Mint már ismeretes John Luessenhop, a Tökéletes bűnözők (Takers) rendezője készítheti el a Texas Chainsaw Massacre 3D-s folytatást, amiben a tervek szerint többek között harmadik dimenzióban láthatjuk, ahogy lesújtanak egy húsklopfolóval és a célpontnak kirepül a foga. A történetet eleddig homály fedte, de most ez is kiderült.

A film napjainkban játszódik, a hatóságok a dühös lakókkal együtt törnek be a Sawyer  házba, mivel Bőrpofát gyanúsítják több gyilkosság elkövetésével. Hooper sheriff igazságos tárgyalást szeretne, azonban Burt Hartman polgármester inkább azt részesítené előnyben, hogy ott helyben fellógassák a fickót. Egyik embere elő is készíti a kivégzést, ráadásképpen egy Molotov koktélt is bevág a házba, aminek lakói Bőrpofa apjával, Draytonnal (Bill Moseley) az élen elégnek.

Miután az egész Sawyer családot elemésztette a tűz minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Ám a gyilkosságok újra elkezdődnek, Hooper pedig úgy véli, hogy Bőrpofa valamiképp életben maradt és így áll bosszút.

Ide érkezik Heather néhány barátjával, hogy átvegye örökségét, ugyanis Bőrpofa a lány unokatestvére volt. A nőnek megvan a maga sötét oldala, de ugyanakkor nem teljesen gonosz, a jó is megtalálható benne, ellentétben elhamvadt rokonaival. Belekeveredik a nyomozásba, megpróbál rájönni, hogy ki állhat az újabb gyilkosságok mögött.

Címkék: 3d miújság sequel texas chainsaw massacre 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93021917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.06.28. 17:47:29

Ha nem a világ egyik legjobb horrorfilmjének hatodik bőrlenyúzása lenne, még azt mondanám, jöhet. Így viszont...

COLT 2011.06.28. 20:48:30

király, csak a sztori el fog törpülni, és senkit nem fog érdekelni amikor kilógnak a húscafatka darabos fűrészek a képből. Tipikus látvány film, ellenben még kasszasiker is lehet.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.06.29. 15:50:13

azt olvastam valahol, hogy elvileg ez tényleg megtörtént eset és valójában létezett a kannibál Hewitt család Texasban... vajon igaz?

Alex Mahone 2011.06.29. 16:02:44

@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: google: Ed Gein. Meg fogsz lepődni, mennyi híres gonoszt inspirált.

COLT 2011.06.29. 20:34:22

@Alex Mahone: Asszem talán 3 horror fazon ból gyúrták össze.
süti beállítások módosítása