Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cranston az Argoban

2011.06.29. 11:54 koimbra 1 komment

Bryan Cranston leszerződött az Argora, amelyet Ben Affleck fog rendezni, aki az egyik főszerepet is el fogja játszani. Jelenleg rajtuk kívül John Goodman és Alan Arkin tartózkodik a fedélzeten.

A történet megtörtént esetet mesél el. 1979-ben Teheránban az irániak megszállták az amerikai nagykövetséget, a CIA gyorsan kidolgozott egy mentőakciót, néhány diplomatát egy hollywoodi produkciós cég munkatársainak adták ki, akik éppen helyszínt keresnek filmjükhöz, egy nagyobb költségvetésű sci-fihez. 

Cranston Jack O'Donellt, Eisenhower egykori testőrét játssza, aki éppen a CIA-nál dolgozik. Affleck Tony Mendezt játssza, ő volt kivitelezője a tervnek, még vázlatokat is készített a tervezett sci-firől, sőt még egy irodát is béreltek egy filmes cégnél, ha esetleg érdeklődnének az irániak a produkcióról. Arkin lesz Lester Siegel producer, Goodman pedig egy speciális effektusokért felelős szakembert kelt életre.

Címkék: igaz történet miújság argo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr233024250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.06.29. 11:58:19

Bryan Cranston iszonyat jó színész, ezt a Breaking Bad-ben nem kicsit bizonyította be, Affleck meg remek rendező ésha csak mellékszereplőként fog ténykedni a filmben, akkor talán a színészi képességeire sem lesz panasz. The Town és a Gone Baby Gone után mindenképp várós darab.
süti beállítások módosítása