Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sheriff Schwarzenegger

2011.07.13. 10:43 FayeFaye 3 komment

A Lionsgate stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy Arnold Schwarzenegger a The Last Stand modern westernnel fog visszatérni a mozikba, ami egyúttal Kim Jee-woon koreai rendező (A Tale of Two Sisters) angol nyelvű debüje is lesz. A film tartalmáról is többet elárultak:

Schwarzenegger Sheriff Owenst fogja játszani, akit elbocsátottak a Los Angeles-i rendőrségtől egy félresikerült bevetés után, ami Owenst kudarccal töltötte el és a társát lebénította. Owens belenyugodott, hogy az élete hátralevő részét az alig létező bűn üldözésével tölti egy álmos határmenti kisvárosban. De egy látványos szökést követően egy FBI rabszállítóból az északi félteke legrettegettebb drog bárója 200 mph sebességgel száguld Sommerton Junction felé egy speciálisan átalakított kocsiban egy tússzal és egy gengszter hadsereggel. Minden amerikai békefenntartó erő Sommerton Junctionben gyűlik össze, hogy megállítsák a bűnözőt, mielőtt átcsúszna a határon. Owens először nem akar részt venni az akcióban, később leírják, mert nem hisznek a kisvárosi rendőrök képességeiben, de Owens végül elfogadja a felelősséget, és ami következik az az egyik legbátrabb szembeszállás lesz a film egész történetében.

Egy bennfentes szerint "Olyan lesz, mint a Fast and Furious a határon nagy sebességű autós üldözésekkel, drog kartellekkel meg ilyesmivel." Szerintem a Fast and Furious a mexikói határon a Fast and Furious 4 volt, nagy sebességű autós üldözésekkel, drog kartellekkel meg ilyesmivel. Az ilyesmi gondolom a robbanások lesznek és lányok nagyon pici nadrágokban.

Címkék: arnold schwarzenegger miújság the last stand

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr113062882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.13. 11:13:54

nem is biztos, hogy rossz lesz ez, kicsit cop-land-re hajaz a történet, a lesajnált kiselejtezett sheriff-el, de az is jó film volt, szerintem.

COLT 2011.07.13. 13:00:50

@doggfather: Nem láttam Slynak azt a filmjét, de úgy tudom hogy nem volt igazán akciófilm. Mellesleg meg ideje már a királyok királyának vissza térni, úgy érzem hogy: now it's time to kickass and smoke some cigar.
süti beállítások módosítása