Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hardy lesz Al Capone

2011.07.15. 10:39 koimbra 1 komment

David Yates vezénylete alatt forgott a Harry Potter utolsó négy része, ám a franchise-nak (egyelőre) vége, így Yatesnek más meló után kell néznie. Természetesen akadt számára projekt, a Cicero filmet nézte ki magának, ami Al Caponét állítja a középpontba. Meglelték a megfelelő főszereplőt is, Tom Hardy fogja játszani a hírhedt maffiavezért. Walon Green körmölte le a forgatókönyvet, amiben Capone felemelkedést követhetjük nyomon.

Már csak az a kérdés, hogy mikor tudnak hozzálátni a forgatáshoz. Hardynak a Batman munkálatain van dolga, ahol Bane-t játssza, tavasszal pedig indul a Mad Max 4, ahol számítanak rá. Így legalább ősszel el kellene startolnia a Ciceronak, ellenkező esetben valószínűleg 2013 előtt nem fogjuk látni.

Yates nem esik kétségbe, ha a Caponés projekt nem jön össze, ugyanis tervezgetik a Végítélet (The Stand) adaptációt is, Stephen King művéből nem minisorozat, hanem mozifilm készülne. És még ott van a Fables képregény mozis verziója is.

Címkék: miújság cicero

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263069420

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olvashatok-e Harry Pottert a tíz éves kisfiamnak? 2011.07.16. 12:21:22

Tisztelt Bujdosó Karolina! Az ön véleménye szerint tíz éves kisfiamnak olvashatok-e Harry Pottert? Egyáltalán javasolja-e. Mondtak rá hideget, meleget. Üdvözlettel Sz. Anita Kedves Anita! Az írónő véleményével többé-kevésbé egyet értek, aki azt aj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.15. 14:24:47

Hardyval nagyon megy a szekér, de nem is baj, nagyon jó a csóka.
süti beállítások módosítása