Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haywire előzetes - Carano akcióban

2011.07.23. 14:32 koimbra 7 komment

Angelina Jolie Salt ügynököt sokan kiröhögték, egyszerűen nehezen tudták elképzelni akcióhősként. Steven Soderbergh körültekintően járt el, mikor kiválasztotta a főszereplőjét a Haywire-be (korábban Knockout címen futott), nem a szóba jöhető színésznők között nézett szét, hanem a sportvilágban, majd belefutott Gina Caranoba, akire jellemző, hogy a szorítóban inkább ad, mint kap. Tehát az arca még egyben van, nincs szétverve, összefoltozva, a horrorfilmesek még véletlenül sem gondolnának arra, hogy akár maszk nélkül is megfelelne valami rémisztő produkcióba.

Carano a Haywire-ben is osztja a maflásokat és a golyókat, egy barcelona-i küldetésen elárulják, ezért kénytelen az életéért futni, e közben próbálja elkapni azt is, aki csúnyán átverte. Channing Tatum, Antonio Banderas, Bill Paxton, Michael Douglas, Ewan McGregor szerződött le a filmre, amely 25 millió dollárba került. Érdekes, ez az összeg általában kevés lenne, ha ezt a szereplőgárdát akarná valaki megszerezni, de Soderbergh képes volt rá és a trailer tanúsága szerint még egy-két pofát bunyó kivitelezésére is tellett. Amerikában január végén mutatják be.

Címkék: trailer akcióelőzetes haywire

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83091424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.07.23. 14:42:47

A Saltot még azóta se néztem meg, és nem is nagyon tervezem, de ez kifelyezetten érdekel. S sztori nem épp a legcsavarosabb, gondolom, ezt az ország legértékesebb fegyvere dolgot jó párszor lejátszották, de ez lesz talán az első hihető verekedős főhősnő.

Dean6 2011.07.23. 15:42:30

A salt tényleg rossz volt.Nem néz ki rosszul a trailer,bár szerintem megint sokat mutattak.A költségvetésről meg szerintem kevés lesz egy ilyen témájú filmhez,persze a minőségi kivitelezéshez.

daredevill44 2011.07.23. 16:59:01

Mutatós az előzetes, de azért nem kell annyira szidni a Salt-ot. Szerintem jó kis akció film volt és nem csak 1x nézős! Vannak sokkal rosszabb filmek amiket a fellegekbe magasztalnak de semmit sem érnek! A költségvetéshez visszatérve a 25 milla nem is kevés hisz nincs a filmben senki magas árfekvésű színész és ez nem aszt jelenti hogy rosszak a színészek, Csak példa Tökéletes bűnözők! 1 szóval várós a film de ilyen silány dráma özönben a salt is megteszi!

countrypecos 2011.07.23. 19:24:26

Salt jó volt, és ez is érdekel. Gondolom a nők ilyenkor örülnek, kemény nő, stb. :P De mutatós a csaj, és akciódúsnak tűnik. Na persze, lemerném fogadni, hogy az előzetesben kb minden akcióból láttunk 1-1 kis szeletet. De mindegy na, megnézem! :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.24. 12:03:06

@daredevill44: a salt nemhogy egyszer, de egyszer se nézős...

Erre kíváncsi vagyok, de a csaj nem tetszik, nincs szép arca, mindenesetre hihetőbben verekszik,mint Jolie.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.24. 13:41:50

Nekem speciel tetszett a Salt, de tudom, hogy sokan röhögtek, mikor Jolie-t látták verekedni:)

riviera (törölt) 2011.08.05. 12:30:01

A Salttal az volt az egyik fö gondom, hogy az oroszok kb. úgy voltak ábrázolva, mintha valami ötvenes évek amerikai propagandafilmjéböl léptek volna elö. A gonosz vörösök meg akarják ölni az elnököt! A hidegháborúnak már húsz éve vége, baszki.
süti beállítások módosítása