Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bening és Wiig az Imogene vígjátékban

2011.07.25. 18:53 koimbra Szólj hozzá!

Anette Bening játssza Kristen Wiig édesanyját az Imogene fekete komédiában. Wiig egy new york-i színdarabírót alakít, aki úgy szeretné visszaszerezni volt barátját, hogy úgy állítja be, mintha öngyilkosságot követett volna el. Azonban az exe helyett a szerencsejáték függő anyja figyelmét nyeri el.

A rendezői térfélen Shari Springer Berman és Robert Pulcini fognak tevékenykedni, a duó évek óta közösen dolgozik. Együtt dirigálták az Egy bébiszitter naplója (The Nanny Diaries) és a Sikersztori (American Splendor) filmeket. A forgatókönyvet Michelle Morgan vetette papírra, a hölgy eddig csak egy szkriptet körmölt le, A cél szerelmesíti az eszközt... (Middle of Nowhere) vígjátékot írta.

Az Imogene jó ideje be van tervezve, ám eddig nem valósult meg, most úgy fest a helyzet, hogy végre leforgatják.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843097252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása