Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fuqua vezetheti a vegasi rablássorozatot

2011.07.29. 12:32 koimbra 1 komment

A Summit Entertainment szerezte be John Huddy regényének a megfilmesítési jogait. A Storming Las Vegas krimi-thrillert Antoine Fuqua, a Kiképzés (Training Day) és A nap könnyei (Tears of Sun) rendezője fogja elkészíteni. Fuqua egyelőre a Yang Guifei projektet forgatja és még be van tervezve a Pablo Escobar film is, szóval valószínűleg nem mostanában látnak hozzá a forgatáshoz, ráadásul még forgatókönyvírója sincs a tervezetnek.

A történet negatív főhőse Joe Vigoa, aki Kubában született, majd harcolt a Vörös Hadsereg színeiben, aztán visszatért Kubába és a 90-es években Las Vegasba tette át színhelyét, ahol csapatával ügyesen kivitelezett rablássorozatot hajtott végre. Kaszinókat és pénzszállító autókat fosztottak ki. Egy 23 éves nyomozóra hárul a feladat, hogy Vigoát és bandáját rács mögé dugja, ráadásul arra is ügyelnie kell, hogy ne tobzódjanak nyálcsorgató újságírók a városban, nem hiányzik, hogy Vegasnak rossz híre legyen.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973109456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.07.29. 19:53:13

a vegasos rablós lövöldozős filmek jöhetnek :)
süti beállítások módosítása