Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Red Tails előzetes - Lucas afro-amerikai pilótái

2011.07.29. 21:00 koimbra 5 komment

George Lucas több, mint két évtizede, 1988 óta tervezgeti a Red Tails második világháborús filmet. Állítólag azért adott zöld utat a filmnek, mert úgy érezte, hogy most lépett fel a technika arra szintre, hogy korrekt módon megvalósíthassa azt, amit szeretett volna. Talán arra értette, hogy így tudta csak olcsóbban elkészíteni a produkciót. A költségvetés 35 millióra rúgott, szóval elvileg nem lesz túl sok csatajelenet.

Még 2007-ben Samuel L. Jackson neve jött szóba rendezőnek és főszereplőnek, a színész végül nemet mondott. Anthony Hemingway lépett a direktori posztra, ő leginkább a sorozatok világában ismeri ki magát, többek között a Treme, a Drót és Vészhelyzet sorozatokon ügyködött. Márciusban Lucas úgy döntött, hogy szükség lenne utóforgatásra, ám Hemingway nem tudott elszakadni a Tremétől, ezért úgy döntött, hogy maga veszi fel a szükséges jeleneteket.

A történet a második világháborúban játszódik, főszereplők afro-amerikai pilóták, akik két fronton is harcoltak. A németeken és szövetségeseiken kívül saját a seregen belüli rasszizmussal is meg kell küzdeniük. Cuba Gooding Jr. legalább végre minőségi filmben vállalt szerepet, az utóbbi időben eléggé elmerült a B kategória mocsarában, Terrence Howard, Bryan Cranston, Nate Parker, David Oyelowo, Tristan Wilds, Cliff Smith (Method Man), Kevin Phillips, Rick Otto, Lee Tergesen, Andre Royo, Ne-Yo, Elijah Kelley, Marcus T. Paulk, Leslie Odom Jr., Michael B. Jordan szerződött le a filmre.

 

 

Címkék: trailer red tails

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773110416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.29. 21:25:26

George Lucas nem Star Wars-t csinál? Tuti nézős. Bryan Cranston neve meg mostanság nagyon kapós lett, bár nem is csuda, a Breaking Bad-del szépen jóvátette a Malcolm The Middle-s hánykódását (bár ott is ő volt a legkedvelhetőbb karakter)

Dean6 2011.07.30. 04:32:18

Jól néz ki nagyon,hiányoltam már egy repülős filmet!

kung - fúj (törölt) 2011.07.30. 08:06:57

Na végre,egy repcsis film!És még jön a Flying Tigers is...
Nnna most megyek játszani a Wings Of Prey -el.:-)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.30. 08:07:47

biztos megnézem, jónak néz ki.
az ilyen inspired by filmek viccese, vszínű a valóságban volt egy félvér akiből lett egy egész osztag néger...

Érdekes, csak egy rapper ennyi fekete között?!?!

tjunior 2011.07.30. 09:17:26

Messerek, Mustangok,Fortressek, kellett már nagyon egy ilyen film :)
süti beállítások módosítása