Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McConaughey a Mud drámában

2011.08.06. 13:00 koimbra Szólj hozzá!

Néhány héttel ezelőtt Chris Pine-t emlegették a Mud dráma főszerepével kapcsolatosan, azonban a színész eléggé elfoglalt, így Matthew McConaughey-hez kopogtattak be, mellé Reese Witherspoont sikerült megnyerni.

A történet is változott némileg, eredetileg arról szólt a fáma, hogy egy szökevény két 14 éves srác segítségével próbál kijutni Mississippi egyik szigetéről, közben pedig a srácok sokat tanulnak a fickótól, csak úgy, mint a férfi a tiniktől. Mostanra a kettőből egy lett, a 14 éves srác összebarátkozik egy karizmatikus szökevénnyel, a nyomában fejvadászok és a törvény őrei loholnak, a férfi célja, hogy ismét találkozzon lelki társával, Juniperrel.

Jeff Nichols fogja rendezni a produkciót, a Take Shelter drámája több fesztivált is megjárt, Cannes-ból két díjjal távozhatott. A Mudról azt mondták, hogy az Állj mellém (Stand By Me) nyomdokain fog haladni.

 

Címkék: drámahír mud

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823129772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása