Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.08.23. 21:51 koimbra 3 komment

Daniel Craig halálfélelemben vágtázott

            Megemlegeti Daniel Craig a Cowboyok és űrlények forgatását, mert nem volt hozzászokva, hogy az egész napot a nyeregben kell töltenie. – Felemelő érzés volt Harrison Ford oldalán lovagolni, de arra nem számítottam, hogy este már nem tudok menni, annyira feltör a nyereg – meséli Craig. – Persze az ember feneke egy idő után hozzászokik a megpróbáltatásokhoz. Még egy okossággal is gazdagodtam ennek köszönhetően: megértettem, miért imbolyognak olyan furán a cowboyok, miután leszálltak a lóról.

            Nem csak a nyereg okozott gondot a brit színésznek. – Az első napokban a frász tört ki, amikor a prérin kellett vágtáznunk. Rájöttem, a lovaglásnak egyetlen fontos szabálya van: ne ess le a lóról. A stáb persze röhögött rajtam, ahogy azon is, hogy folyton leesett a kalapom. Valahányszor elhagytam, fizetnem kellett nekik egy láda sört, úgyhogy a végén inkább ráragasztottam a fejemre.

            (Cowboys & Aliens – csütörtöktől a mozikban!)

Katie Holmes nem bánja, hogy Radcliffe kifigurázza a férjét

            Sokak retinájába beleégett a jelenet, amikor Oprah Winfrey műsorában Tom Cruise a kanapéra ugorva kiáltotta világgá Katie Holmes iránti szerelmét. Az amerikai szlengben külön kifejezés is született az eset nyomán: a „kanapéugrás”. Ezt a jelenetet idézi fel Daniel Radcliffe a Broadway egyik színházának How to Succeed in Business Without Really Trying című színházi előadásában, és a közönség hálásan veszi a lapot. Mi több, miután megnézte a darabot, Katie Holmesnak sem volt kifogása a kanapéugrós paródia ellen. – Amikor Katie az előadás után odajött gratulálni, és azt mondta, nagyon jó volt a poén, borzasztóan megkönnyebbültem – meséli Daniel Radcliffe. – A dolog az én ötletem volt, és bár teljesen idegen a darabtól, a társulatból annyira megtetszett mindenkinek, hogy benne hagytuk.

            Tom Cruise következő filmjében még nagyobbakat ugrik, mint Oprah-nál, a Mission: Impossible – Fantom Protokollban ugyanis sokkal nyaktörőbb kaszkadőrmutatványokat végez, mint az előző részekben. A film előzetesében is látható például, amint a világ legmagasabb épületén, a dubaji Burj Khalifán függeszkedik.

            (Mission: Impossible – Ghost Protocol – hazai bemutató: 2011. december 15.)

Charlize Theron lesajnálta McConaughey-t

            Nincs túl jó véleménnyel Holywoood egyik ügyeletes szívtiprójáról, Matthew McConaughey-ről Charlize Theron, és ezt nem is rejti véka alá. A színésznőt a minap arról kérdezték, hogy neki, aki rendkívül kemény drámai szerepeiről híres, nincs-e kedve végre romantikus vígjátékban is szerepelni, mondjuk Matthew McConaughey oldalán. – A műfaj ellen nincs semmi kifogásom, McConaughey ellen annál inkább – válaszolta csípősen a színésznő. – Azt hiszem, a filmjei se nem romantikusak, se nem viccesek, és a mozipénztárakban is megbuktak, úgyhogy őt inkább kihagynám.

Kevésbé kritikus vizekre evezve a színésznő elárulta, „nem viszi haza a munkát”, azaz a forgatási nap végén visszavedlik normális emberré, akármilyen is a szerepe. – Nem szeretném előadni a „szenvedő művészt”. Ahogy leállnak a kamerák, megszűnik a feszültség, és a feladat nem kerül elő másnapig. Ennek köszönhetem, hogy olyan jól alszom.

            A színésznő következő filmjében Hófehérke (Kristen Stewart) életére tör gonosz királynőként, így tényleg jól teszi, hogy nem viszi haza a munkát.

            (Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május)

Jeff Bridges halott és élvezi

            Még soha nem játszott halottat Jeff Bridges, ezért készül izgatottan a R.I.P.D. (kb. Halott Zsaruk Osztálya) című filmre, amelyben, mint talán az előbbiekből kikövetkeztethető, halott zsarut fog alakítani. – Amikor megmutatták a képregényt, amiből készül majd a film, örültem, mert a sok folytatás után végre akadt egy eredeti és szó szerint szellemes sztori – mondja az Oscar-díjas színész. – A halott zsaruk rendet tartanak az elhunytak világában, és igyekeznek kiszűrni azokat a bolyongó lelkeket, akik még mindig élőnek gondolják magukat. Aztán jön egy frissen elhunyt nyomozó, akit Ryan Reynolds játszik. Ő egy kicsit ideges, mert nem tudja, ki ölte meg, ezért mindenképpen meg akarja találni a saját gyilkosát.

            A produkcióból nemrég távozott Jodie Foster egyeztetési problémák miatt, helyére a Nancy ül a fűben című sorozat sztárja, Mary-Louise Parker érkezett. A forgatás hamarosan kezdődik Bostonban.

            (R.I.P.D. – hazai bemutató: 2013. június)

Címkék: hírlevél miújság uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr463174536

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 13 fotó a Cowboyok és űrlények sztárjáról 2011.08.24. 14:58:03

A héten kerül a magyar mozikba a Cowboyok és űrlények c. vadnyugati scifi, melynek női főszereplője nem más mint, House doki 13-sa, vagyis Olivia Wilde, aki az alábbi, nem véletlenül 13 fotó alapján nem az a szégyenlős fajta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.08.23. 22:04:11

Ez jó :D Craig az első Bond miatt megtanult vezetni, a második Bond forgatásán szétverték az egész ipsét, most meg megtanult lovagolni :D Lehet Fincher először őt akarta agyon tetoválni a Tetovált Lány forgatása előtt, ilyen szériával XD

Jerryco 2011.08.24. 05:23:34

Jeff Bridges nem játszott már halottat a "Tideland" című filmben?
Oké, ott nem volt utána szöveges szerepe, de egy ideig elüldögélt "hullaként" a székben.

capo|sfu · http://www.sixfeetunder.hu 2011.08.24. 18:37:41

Nah de Craig, hogy megemlegette volna Rocco-t!
süti beállítások módosítása