Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy Don't Be Afraid of the Dark előzetes

2011.08.26. 13:13 koimbra 3 komment

A készítők eredetileg PG-13-as besorolásban gondolkodtak, ám a korhatár bizottság R-es bélyeget nyomott rá. Guillermo Del Toro megkérdezte tőlük, hogy mit kellene tenni, hogy megváltoztassák a véleményüket, amire azt a választ kapta, hogy miért tennének tönkre egy tökéletesen ijesztő filmet? Szóval nem került vissza a vágóasztalra. Del Toro a produceri teendőket látta el, Troy Nixey dirigálhatott a forgatáson. A filmet Amerikában ma mutatják be, a forgalmazó viszont még egy újabb előzetest dobott ki, hátha esetleg valakinek elkerülte volna a figyelmét a horror.

Guy Pearce egy építészt alakít, aki barátnőjével (Katie Holmes) és lányával (Bailee Madison) a Blackwood kastélyba érkezik. A férfi ugyanis elvállalta, hogy felújítja az épületet. A kislány az alagsorban hangokat hall, kiderül, hogy veszélyes lények tanyáznak lenn.

Címkék: trailer remake horrorelőzetes dont be afraid of the dark

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr363181876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2011.08.26. 13:27:42

Imádni való kis mozi lesz!:))))))))))))

suo tempore 2011.08.26. 16:59:58

a szörnyecskék is gyerekmozi volt, nem? ez se sokkal rosszabb, sőt a kliséktől se nagyon tér el, tehát nem tud meglepni egy 10 évest

ha egy ismeretlen kastélyban éjszakázol és a pincéből furcsa hangokat hallassz, és még szűzlány is vagy, mindig egy szál gyertyával, hálóingben menj le megnézni, hogy mi az :DDD

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.08.26. 21:59:35

A Lények desingje Toro-s nek tűnik. Rosszm ár nem lehet. Ahogy láton több "faj" dolgozik össze hogy megviccelje a szereplőket.
süti beállítások módosítása